MEDICAL CENTRE |

SPACE PLANNING | 3-D DESIGN | CONCEPTUALISATION  | EXECUTION

2300 SQFT | AL AIN | UAE

Every medical centre aims to cater to patients in a healthy,maintained & aestheticaly appealing environment.The clinic,located in a mixed use tower is no exception

The well lit spaces due to L-shaped plan configuration & large windows are a bonus & were a starting point for our thought process 


formulating following key pointers for the clinic design:

-Clean,simple spaces
-Proper illumination & ventilation
-Spatial organisation
-Visual accessibility
-Integrated green
-Breezy,soothing & attractive materials

The colours proposed are inspired from the need to make the space look airy,light & cheerful.
Above attributes are much needed to create feelings of happiness in the patients & sooth thier worries.

Designed by Ex Serviceman Enterprises © 2016 - All rights reserved

  • Grey Facebook Icon
  • LinkedIn
  • Pinterest